Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Friday, 11 August 2017

Bisnes Shaklee Pilihan Bisnes Online Yang Tepat, Mudah Dan Untung

Nak cari bisnes online yang mudah dan senang lagi menguntungkan..anda membuat pilihan yang tepat seandainya anda memilih bersama bisnes shaklee sebab bisnes Shaklee adalah antara bisnes online yang paaaling mudah untuk diuruskan..lebih-lebih lagi jika anda seorang yang sibuk macam saya..


Jangan tersalah pilih ya..nanti tak pasal- pasal frust pulak..sampai nak terjun bangunan macam brother dalam video nie..


Ok..dah tonton video..kesian kan brother nie..buat loan bagai untuk buat bisnes..tapi bisnes shaklee korang tak perlu nak buat loan..Jom saya share apa kelebihan bisnes shaklee nie...

Apa Kelebihan Bisnes Shaklee ??

1) Bisnes Shaklee nie tak perlukan modal yang tinggi.. medium blog..instagram & FB yang percuma..sudah cukup untuk menjadi platform memulakan perniagaan online..kos pengiklanan pun murah..x perlu keluarkan modal sampai beribu2..so risiko bisnes juga kecil..

2) Bisnes Shaklee boleh buat dimana2 saja..ada hp..tablet..intenet...kalau perlu pun just simpan sedikit d rumah utk customer yg nak cepat..jadi x perlu nak sewa kedai..nak kluar duit untuk buka stokis or else...

3) Tak perlu simpan stok..kalau perlu pun just simpan sedikit d rumah utk customer yg nak cepat..jadi x perlu nak sewa kedai..nak kluar duit untuk buka stokis or else...

4) Fleksibel time..boleh buat malam..hujung minggu..bagi yang bekerja yang buat bisnes online secara part time boleh buat waktu rehat..waktu habis kerja..hujung minggu ke..semuanya mudah d hujung jari..

Banyak lagi kebaikan bisnes shaklee nie..once korang dah join dan buat sendiri bisnes shaklee nie..pasti tak kan toleh belakang lagi..

Bagaimana Untuk Memulakan Bisnes Shaklee ??

Pertama sekali..anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee

1) Bayar RM80 (untuk Semenanjung Malaysia) dan RM90 (Untuk Sabah/Sarawak)..

2) Keahlian Percuma dengan pembelian sebanyak rm800 @ bersamaan 200UV..

Lepas register..anda akan menerima satu set MemberKit yang akan diposkan pada alamat yang diberikan semasa proses pendaftaran…


Kemudian..anda akan dapat ID dan Password.. untuk log masuk ke sistem online Shaklee..http://www.shaklee2u.com.my


Sistem online ini memudahkan segala urusan bisnes Shaklee…Dari memesan order dari pelanggan..track rekod pelanggan dan macam2 lagi.. Termasuklah anda boleh melihat sudah berapa bonus yang berjaya dapat..Hanya perlu klik pada tab Bonus Inquiry...

Daannnn lagi kebaikan menjadi ahli…jika korang serius,…semua bonus berikut akan korang nikmati:


1) Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb.. Tengah-tengah bulan dapat duit..memang best.. Hujung bulan dapat lagi gaji..

2) Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu… Boleh beli kereta baru..

3) Percutian – Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee… Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP…

Bayaran bonus Shaklee

Bonus shaklee adalah berdasarkan jumlah jualan yang korang dah berjaya lakukan…Kadar bayaran bonus yang bakal diterima adalah dalam lingkungan 5% sehingga 21%...Lebih banyak jualan…lebih besar bonus yang anda akan dapat..

Bonus nie tak termasuk untung runcit yang korang terima terus dari customer.

Sebagai contoh..korang dah jual satu canister Energizing Soy Protein (ESP) RM161 harga runcit…RM137 harga ahli. 

Jumlah perbezaan RM161-RM137 =RM24..inilah untung runcit yang anda terima bagi sebotol ESP…Ini baru satu…kalau berjaya jual 5 tong sehari dah dapat untung runcit RM120..berbaloi tak..bonus dapat..untung runcit pun dapat…

Apa lagi yang mudah nya bisnes Shaklee nie..haa..Cara memesan order pelanggan juga mudah…korang hanya perlu menggunakan sistem online yang Shaklee telah sediakan…log in guna ID dan password korang tadi..


Apabila customer dah setuju untuk membuat pembelian..korang hanya perlu menunggu customer masukkan duit ke dalam akaun bank…bila dah ready payment dari customer..klik je pada icon Shopping d Shaklee.2u.com.my …Tak sampai 5 minit order customer korang sudah pun berjaya diuruskan..shaklee yg akan poskan order terus ke alamat customer…

Barang dah sampai kat customer 😊


Mudah kan..?? Tak perlu bersusah payah membeli..bungkus dan ke Pos Laju untuk hantarkan pada customer..korang hanya perlu peruntukan masa 1-2 jam sehari untuk belajar mengenai produk-produk Shaklee..cara untuk membuat promotion dan menguruskan hal-hal bisnes yang lain...mentor akan guide..

Anda juga boleh dapatkan segala ilmu dan info produk shaklee secara atas talian…Di dalam website Shaklee pun sudah ada banyak info tentang produk dan bisnes Shaklee…kalau ada masa terluang..rajin-rajinkan diri study tentang produk..senang bagi kita untuk brkongsi bila kita tahu tentang produk yang kita nak jual..

Tapi mungkin korang tak tahu nak mula dari mana? Sebab tu pentingnya mentor untuk guide...walau di mana jua korang berada..mentor akan bimbing korang..

Jika anda pilih saya sebagai mentor..medium utama yang saya akan gunakan adalah Whatsapp dan Facebook (FB)..bila2 masa je kita boleh belajar..boleh coaching…klik 👉  Kenapa Anda Perlu Pilih Saya Sebagai Mentor Anda !!! 

 

So..Macam mana?? Ada yang nak buat bisnes Shaklee nie…Mudah pun mudah,.income yang bakal dapat pun agak lumayan…seronok buat bisnes Shaklee nie..

Kepada kawan2 yg sekarang tengah bekerja.. nak cari income lebih dan surirumah yg saja2 duduk rumah tak tahu nak buat apa untuk isi masa.... boleh la try berbisnes dengan shaklee...

Kalau anda anda dah bersedia..jangan tunggu lama-lama..Hubungi saya sekarang !!! Fast Action..Fast Result !!!!

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
♥ SMS | Call : 019-8769412
♥ Shaklee ID : 949800
♥ FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
♥ Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee
di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga:)




No comments:

Post a Comment