Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 26 August 2017

Jalan-Jalan Ke Kampung Telaga Air

Salam ceria untuk sahabat2 tersayang..

Mulakan hari dengan Bismillah..syukur Allah bg nikmat utk kita bernafas lagi hari nie..dapat pandang lagi wajah2 kesayangan kita..alhamdulillah...

Pagi tadi anak2 semua bngun awal..mandi siap2 sebab nak bawak jalan2..
Singgah breakfast dulu kat Bombay Masala dekat Samar Indah..anak2 order roti canai kosong sementara saya & hubby order roti sardin..



Lepas tu kami singgah dulu rumah kak Noor Hasmah sebab nak ambil Serunding halia yg saya tempah minggu lepas..

Ok..Destinasi di tuju lepas tu..Kampung Telaga Air..agak ramai pengunjung hari nie..plus cuti sekolah..ramai yg bawak family makan2..datang untuk beli ikan segar..kalau nak tau Telaga Air nie banyak ikan fresh2..bagi mereka yg gemar makan seafood... memang rekemen utk dtg kat sini..ketam segar..udang..sotong..semuanya fresh2..









Kebetulan juga masa kami dtg..ada Program Pemeriksaan Kesihatan Baktisiswa dari Fakulti Perubatan UM..saya & hubby x lepaskan peluang utk cek sekali..free je..


Alhamdulillah..result semua ok..BP 127/81 & Glukos 5.1 cantek walaupun lepas makan roti canai sadin dan teh O..cuma berat je terlebih..haha..selera makan bertambah pulak sejak akhir2 nie..patutla muka rasa kembang semacam je..haha..kena reduce kg ni nampaknya..lepas nie kena konsisten ambil Omega Lecithin & Alfalfa..

Dapat pula free Paracetamol..Vitamin C..sabun..pencuci tangan..cream gatal..


Alhamdulillah..orang bagi kita ambil..tapi saya tetap setia dengan vitamin C shaklee..dah hampir 4 tahun consume vita c shaklee..untuk cream kami sekeluarga guna Cream Herbal Blend Shaklee.. 

Dah penat berjalan..time utk balik..nak rest kat rumah pulak..esok saya & hubby kerja..anak2 je yg cuti..tunggu 31 Ogos baru cuti kita balik kpg ye sayang..

Upah penat bejalan..singgah sini dulu sebelum balik..si kakak request dr semalam lagi nak makan KFC..



Dah kenyang..puas bermain...jom balik rumah..hubby nak sambung tengok Sukan Sea tu..hehe..

Sebelum terlupa..Kalau ada yg berminat dengan produk shaklee boleh contact saya ye..


Your Shaklee Independent Distributor

♥ SMS | Call : 019-8769412
♥ Shaklee ID : 949800
♥ Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


No comments:

Post a Comment