Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 16 August 2017

Jana Pendapatan Sampingan @Side Income Dengan Bisnes Shaklee

Ada tak kawan-kawan yang tengah usha-usha bisnes online untuk jana pendapatan sampingan @ side income ?? Tak kiralah yang bekerjaya atau surirumah..nak buat full time atau part time..Kalau ada teruskan membaca entry nie..kerana mungkin anda terpikat untuk tambah pendapatan sampingan @ side income dengan bisnes shaklee...


Alhamdulillah..telah 4 tahun bersama bisnes shaklee..asalnya beli suplemen untuk anak-anak yang kerap demam dan kebetulan masa tu tengah menyusukan anak ke-3..saya beli juga set untuk ibu menyusu..

Pembelian pertama..saya layak dapat Free membership..rasa macam best..apa tidaknya..dapat harga ahli..dapat free member lagi..ehhh ada lagi..bulan depannya terus dapat bonus rm30++ ...buat beli susu anak sepaket memang lepas tu.. sapa nak bagi kan?

Mula dalam hati ada rasa ingin tahu lebih lanjut tentang bisnes shaklee nie.. tambahan lepas sebulan anak- anak ambil Suplemen nie..kesihatan mereka bertambah baik dan saya sendiri sangat berpuas hati dengan Set Menyusu yang saya ambil pada masa tu..

Dari situ saya mula berkongsi kebaikan produk shaklee dengan rakan-rakan dan cuba untuk sharing di Facebook..alhamdulillah..sambutan amat menggalakkan..dan saya fikir why not saya teruskan bisnes shaklee nie untuk tambah pendapatan sampingan..

Okay..berbalik pada sharing saya hari nie..Jana pendapatan sampingan atau side income bersama shaklee..Perlu tak untuk buat side income?? Kalau tanya pada saya..Walaupun saya ada pendapatan hakiki...memang perlu bagi saya untuk ada side income..untuk bantu ekonomi keluarga..

Ikuti perkongsian rakan bisnes shaklee saya..Fatimah Azzahra dalam video nie..bagaimana dan kenapa beliau terbuka hati untuk terus menjalankan bisnes online shaklee



Bak kata Puan Fatimah..Tambah dengan keadaan ekonomi sekarang..kos sara hidup yang tinggi...semua harga barang naik..minyak naik..

Kita pun asyik mengeluh je..mengeluh pun tak dapat apa kan..jadi jalan terbaik ialah dengan mencari side income untuk tampung perbelanjaan keluarga..dan nasihat saya..carilah bisnes yang mudah..sesuai dan selamat macam bisnes shaklee...😊

Bisnes Shaklee..Bisnes Online Yang Sangat Mudah

Kenapa saya kata mudah..Sebabnya

1) Bisnes Shaklee boleh dibuat 100% secara online..

Gunakan medium online yang ada..FB, Instagram, blog untuk buat sharing @promosi...Bila customer order..kita klik saja Shopping di Shaklee2u..Shaklee akan poskan barang ke alamat customer..barang akan Gdex/CityLink hantar sampai depan pintu rumah..kalau nak buat sedikit stock d rumah pun boleh..memudahkan untuk customer yang minta untuk cash on delivery...

2) Modal Yang Rendah

Tak perlu keluarkan duit beribu-ribu...tak perlu buat loan untuk beli stock..hanya untuk bayar yuran keahlian saja..

👉 Bayar RM80 (Semenanjung)/ RM90 (Sabah Sarawak) utk keahlian

ATAU

👉 Keahlian PERCUMA dgn pembelian produk sebanyak RM800 ke atas@200uv

3) Masa Yang Fleksibel

Dengan berbisnes online ini..kita tidak terikat dengan masa...Bila-bila masa boleh jenguk kedai online kita..nak buat order ke..nak daftarkan ahli ke..boleh buat anytime..malam-malam pun still boleh buat order untuk customer..tak perlu nak keluar rumah..melainkan ada customer yang minta untuk cod..itupun sekejap saja masa untuk jumpa customer..

4) Ada group support yang sentiasa memberi sokongan


Celikvitamin Group

Walaupun berhubung dari jarak jauh..kebiasaannya kami akan berhubung dan berkomunikasi setiap hari dalam satu group khas melalui online...banyak ilmu yang dikongsi bersama..bukan saja ilmu tentang bisnes..tapi juga ilmu kerohanian..beruntung sangat kalau anda juga bersama kami..bermula dari zero..u will be hero..

Bagaimana nak dapat income dari bisnes Shaklee ??

Dalam bisnes Shaklee..kita akan dapat 2 jenis keuntungan..

1) Untung runcit dari jualan harian vitamin...
2) Bonus bulanan yang Shaklee bagi berdasarkan sales@ jualan bulanan..akan dikira mengikut point dan bonus kita akan dapat pertengahan bulan berikutnya..

Hasil untung runcit dari jualan vitamin..boleh reward untuk belanja anak-anak makan..teman setia mamanya time cod nie..anak2 pun happy..


Kenapa Anda Perlu Pilih Bisnes Shaklee..?

1) Disamping jana pendapatan kita juga dapat amalkan produk shaklee..alhamdulillah..tiap bulan bonus shaklee saya dapat reward untuk beli suplemen untuk seisi keluarga..jaga kesihatan itu penting..

2) Sebuah company yang bertahan lama..Produk keluaran Shaklee sudah pun berada di pasaran sejak lebih 50 tahun lampau dan sehingga ke hari ini ia konsisten dalam membantu jutaan manusia untuk kekal sihat bersama Shaklee...Lebih tepat lagi, produk Shaklee adalah produk yang bersifat global dan bukan syarikat suplemen yang baru beberapa tahun diperkenalkan...

3) Merupakan suplemen yang SEMULAJADI, BERKESAN & SELAMAT

4) Syarikat yang mempunyai landmark study dan suplemennya terbukti berkesan melalui kajian ini

5) Suplemen yang dihasilkan telah melalui pelbagai ujian klinikal dah disahkan selamat

6) Semestinya HALAL

Alhamdulillah...dengan bisnes shaklee..bermula dengan pendapatan 2 angka..kemudian 3 angka dan hingga sekarang bonus 4 angka setiap bulan..alhamdulillah..dapat tampung apa yang patut..kalau saya boleh..anda juga pasti boleh..!!

Bagi kawan kawan yang ingin mencari side income..tapi tak tahu nak pilih bisnes apa..dialu2kan untuk menyertai team Shaklee saya...Jangan malu malu..bagi si isteri yang nak buat bisnes untuk tambah pendapatan keluarga..dapatkan restu dari suami dulu ya..inshaAllah lebih berkat..

Langkah seterusnya...Hubungilah saya untuk daftar ahli shaklee & InshaAllah saya akan membantu kawan kawan untuk mulakan bisnes...Ingat..yg penting "NAK & INGIN BERJAYA"...!!!!!

Your Bisnes Mentor 

♥ SMS | Call : 019-8769412
♥ Shaklee ID : 949800
♥ FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
♥ Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

1 comment: