Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Friday, 18 August 2017

Off To Simunjan Di Hujung Minggu

Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu sahabat-sahabat semua..

Apa plan korang hari nie..g jalan2 mana tue..hari nie kami turun ke Simunjan..perjalanan hampir 2 jam jugak la..sekali sekala...jadi bodyguard orang tu..haha..biasa kmi berempat akan tinggal d rumah je..hari nie budak-budak nak ekot bapa duty kat simunjan..boring la tue dok kat rumah..



Cuti sabtu ahad..cik abg memang ke Simunjan..Masa bersama anak2 mmg agak terhad..bila bawak dieorang sekali..nampak happy sangat..dapat gak jalan2 tengok tempat orang kan..

Kalau ada yang nak order produk shaklee..boleh je hubungi saya k bila2 masa..kedai online sentiasa open walaupun weekend..

Your Bisnes Mentor 

♥ SMS | Call : 019-8769412
♥ Shaklee ID : 949800
♥ FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
♥ Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)




No comments:

Post a Comment