Bisnes Shaklee Tanpa Modal Membuahkan Hasil

21:55 0 Comments A+ a-

Saya ingin berkongsi ketika saya mula-mula buat keputusan nak buat bisnes Shaklee tanpa modal..Masa saya join ahli Shaklee..saya tak bayar pun yuran keahlian RM65 pada masa tu..Sekarang Yuran keahlian RM69 ya..tapi..saya jadi ahli secara PERCUMA..bagaimana boleh dapat keahlian PERCUMA??..boleh rujuk kat SINI



Saya register ahli pada bulan Mei 2013..Saya order Set Kanak-Kanak Shaklee dan juga Set untuk penyusuan kerana pada masa tu saya tengah menyusukan anak ke3 yang berusia 7 bulan..Pertengahan bulan Jun 2013..saya dapat bonus pertama sebanyak rm30++..bestkan..membeli dapat bonus lagi..Dalam hati saya berkata..Kalau serius buat bisnes Shaklee ni..boleh bantu tambah pendapatan keluarga..as a side income.. Buat Side Income Yang Mudah Bersama Shaklee


Jadi..saya tak toleh belakang dah..Lebih-lebih lagi selepas merasai sendiri keberkesanan produk shaklee ni..saya jadi tertarik untuk berkongsi apa yang saya dapat dari Shaklee..Keinginan ini datang lepas saya lihat sendiri kesihatan anak-anak saya bertambah baik selepas mengamalkan Set Kanak-Kanak Shaklee..boleh baca SHAKLEE EFFECT SAYA DAN KELUARGA DI SINI ..

Lama juga saya fikir..bukan senang nak buat bisnes nie..modal tak ada..ada masa ke saya nak buat..kerja ofis lagi..balik rumah siapkan kerja rumah..layan karenah anak-anak lagi..Lepas tu saya cakap pada diri saya..redah je!!!..boleh belajar kalau sungguh-sungguh nak !! Saya terus buat perlahan-lahan...bulan kedua tak sangka saya dapat bonus 3 angka..saya dah mula nampak peluang yang ada dalam bisnes shaklee..saya contact upline saya hari2..belajar dari zero..memang tak tahu apapun pasal bisnes..FanPage..apalagi dunia blog..upline saya banyak bagi nasihat dan kata-kata semangat untuk saya..Saya tepis semua alasan..

Cabaran..dugaan dalam berbisnes memang lumrah..rejection customer..karenah customer..mood down memang ada..tapi jangan mudah putus asa..itu je..pesan upline saya..rejection dalam bisnes memang akan ada..but..when customer say NO..just move pada NEXT customer..rezeki kita ALLAH yang pegang..



Hasil kesungguhan dan tak berputus asa..Bulan ke-4 saya join shaklee..saya berjaya naik ke rank pertama dalam Shaklee iaitu SUPERVISOR..DENGAN BONUS 4 ANGKA..seterusnya bulan ke-7 saya rank up sekali lagi ke SENIOR SUPERVISOR..Alhamdulillah..hingga sekarang bonus 4 angka mengaum dalam bank saya setiap 15hb..syukur sangat-sangat..dan yang lebih bahagia bila anak-anak bisnes saya juga dapat merasa income 4 angka mereka dalam bisnes shaklee..

Shaklee tak bagi harapan palsu..tetapi itu kenyataan..dari masuk ahli nak makan saja2.. terjebak dan terus terjebak..Jadi..bagi mereka yang baru nak bermula..jangan cepat putus asa..terus belajar dan improve diri kita..

Betul Ke Daftar Jadi Ahli Shaklee Boleh Dapat Duit ??

Suami dan anak-anak sebagai tulang belakang saya..mereka adalah BIG WHY saya dalam bisnes Shaklee..saya ingin keluar dari comfort zone..Nak capai FINANCIAL FREEDOM..bantu suami tingkatkan ekonomi keluarga..dengan kos sara hidup yang semakin meningkat dari tahun ke tahun..bisnes Shaklee sangat2 membantu tahap kewangan kami sekeluarga..Saya juga ingin bantu orang lain di luar sana..Sambil guna produk...sambil jual produk..dapat bantu orang lain dapat manfaat yang sama..hanya dengan berkongsi dari hari ke hati…inshaaAllah..


Semua pengalaman dalam bisnes Shaklee banyak mengajar saya untuk lebih bersikap positif..yakin dan lebih mendekatkan diri pada Yang Maha Kaya..Yang Maha Pemberi Rezeki..Dan bisnes Shaklee bukan setakat bisnes..tapi lebih lagi..Tak dapat rasanya nak cari ukhuwah macam dalam group bisnes Shaklee kami..erat sangat..saling support each other..



Kini..saya bersama team sedang giat membantu mereka yang berimpian...sudah ramai yang mendapat 4 angka sebulan..anda nak tengok saja atau sertai team kami sekarang !!!! Jangan risau kerana :

1) Tunjuk ajar @guide diberikan secara online dan offline
2) Anda akan dimasukkan dalam group fb rahsia kami
3) Ada group coaching di whatssap
4) Ada personal coaching 

Sekiranya anda juga berminat bersama kami dalam bisnes Shaklee..
Jangan segan2 untuk menghubungi saya..saya akan membantu yang termampu..
InshaaAllah...income 4..5 angka anda sendiri yang tentukan..

Jom bersama2 saya kejar IMPIAN yang diimpikan !!!!




Kenapa Anda Perlu Pilih Saya Sebagai Mentor Anda !!!

Your Bisnes Mentor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com