Youth Skincare Shaklee : Produk Skincare Terbaru Shaklee 100% Semulajadi

23:41 0 Comments A+ a-

Akhirnya Produk skincare terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH Skincare telah tiba menggantikan Skincare Nutriwhite & Enfuselle..



Pada 11 Ogos 2017..Shaklee Corporation baru saja melancarkan Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee...Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri.

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan...

Sebelum tu jom tengok video ni dulu..pasti anda akan teruja dan tak sabar untuk mencuba sendiri YOUTH Skincare Shaklee..



Shaklee Youth Diuji Oleh Isteri Roger Barnett

Rangkaian penjagaan kulit muka Shaklee Youth ini telah melalui kajian selama 8 tahun! Tengok serius tak Shaklee buat kerja? 8 tahun..bukan pergi mana-mana kilang dan order..sebaliknya melalui kajian saintifik selama 8 tahun.

Shaklee Youth juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya seperti berikut:

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Khabarnya isteri Roger Barnett sendiri menguji produk ini..bila isteri CEO dah berpuas hati dan selepas beberapa kali versioning..barulah Roger Barnett pun bersetuju dengan keluaran yang dikeluarkan ini.

Anggur Muscadine Sebagai Bahan Utama

Kalau Vivix Shaklee menggunakan bahan utamanya daripada anggur muscadine, Shaklee Youth juga menggunakan bahan yang sama..Vivix Shaklee berupaya memperbaiki sel.

Shaklee Youth pula menggunakan anggur muscadine membolehkannya terus serap dengan segera..menjadikan kulit kita tegang..Tak hairanlah kalau kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik.



Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Selain itu, Shaklee Youth juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Jom Tengok Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Youth Skincare Shaklee







Review Youth Shaklee Skincare dari Pengguna Youth Skincare dari US.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna YOUTH :

1) Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
2) Untuk Masalah Jerawat..Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
3) Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
4) Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
5) Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
6) Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.

Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari.

4 langkah asas Shaklee Youth

Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas:

1) Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER


Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :
1) pH yang seimbang
2) Bebas sabun
3) Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga

Mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.

2) Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER



Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!

3) Memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM



YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat membantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular..mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

4) Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM pada waktu malam..

YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER



1) Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
2) Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
3) Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM 

Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow..best sangat ni!
Dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!

5) Penjagaan tambahan: Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C dan E..Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.



6) Bedak asas: Bedak asas atau foundation terbaru dari Shaklee dapat membantu menyempurnakan rupa dan kegebuan kulit. Ia memperbetulkan, menghidrat, menyuburkan dan melindungi kulit..YOUTH BB CREAM turut mengandungi pelindung matahari yang diperolehi secara semulajadi dengan SPF 30 UVA / UVB.



Best kan Youth Skincare Terbaru Shaklee nie..saya berkesempatan merasa sendiri Youth ni masa menghadiri Health And Wellness Talk Shaklee pada bulan lepas..Skincare Youth memang mudah meresap..kulit rasa lembut sangat..




Youth Skincare Shaklee Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

Berita baik untuk anda semua..Youth Skincare ini akan mula ada dipasaran pada bulan Mac 2018.. saya sendiri pun tak sabar-sabar nak jadi yang terawal guna produk ni...Ye la...Usia pun dah nak menjangkau angka 4 di depan..Mesti la nak sesangat produk yang boleh kembalikan keanjalan kulit kan...Hehe...Skincare yang boleh hilangkan parut jerawat dan jeragat...Youth Skincare Shaklee ini inshaaAllah diyakini selamat...berkesan dan semulajadi..


Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda 


 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com