2 Cara Mudah Menjadi Ahli Shaklee

23:00 0 Comments A+ a-

Ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee..??Tapi masih ramai lagi yang tak tahu caranya..Jadi..hari ni saya nak kongsikan sekali lagi tentang 2 Cara Mudah Menjadi Ahli Shaklee Dan Apa Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee...



Menjadi ahli tak semestinya kita perlu berniaga..tetapi tujuan utamanya adalah untuk makan sendiri...Bila menjadi ahli..kita boleh membeli vitamin pada harga diskaun..jauh lebih murah dari harga jual..

Ianya memang menjimatkan dan jangan tak percaya..kita juga boleh mendapat bonus tunai walaupun sekadar membeli vitamin untuk kegunaan sendiri asalkan ianya memenuhi syarat yang ditetapkan.



Best tak macam tu..beli-beli boleh dapat bonus lagi..Jadi..bagaimana nak jadi ahli Shaklee nie?..Okay..Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan modal yang besar...

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 +  Kos pengeposan RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah/Sarawak. Setelah mendaftar..anda  akan menerima starter kit member yang dihantar terus oleh HQ Shaklee..



Seterusnya anda layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan..

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Boleh ke dapat keahlian PERCUMA?? Haa..Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM800 ke atas dan melebihi 200 uv (points)..anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM68.90 tu..tapi anda juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya...

Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++..anda juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus..cash bonus and convention bonus.



1) Cash bonus – dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun pada setiap 15hb



2) Car bonus – bonus untuk pembelian kereta idaman anda..Shaklee tak bagi kereta sebijik ye..tapi shaklee bayar dalam bentuk cash..anda nak bonus tu untuk beli kereta ke..rumah atau apa-apa saja..menarik kan?



3) Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun.


Rugi tau..SEBABNYA

1) Bila dah jadi ahli..automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 25%.

2) Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman saya sendiri..bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi kebaikan produk dengan ahli keluarga dan teman-teman.

LAGI : Apa Kelebihannya..

1) Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan.. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti...Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 60 tahun yang lalu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia...

2) Shaklee adalah produk yang terkenal dan tidak perlu diperkenalkan lagi. Ianya juga telah menjadi trend di Facebook..instagram dan media sosial yang lain kerana banyak dikongsikan oleh para pengguna yang lain...Even golongan yang berumur pun dah biasa dengan nama Shaklee sebab Shaklee telah bertapak di Malaysia sebegitu lama...Boleh Baca Manfaat Bisnes Online Shaklee DI SINI.

NEXT STEP

Setelah menjadi ahli..anda akan dijemput untuk menyertai group perbincangan di Facebook..whatsapp dan telegram untuk latihan secara online..Anda tidak akan dibiarkan keseorangan dan saya akan membantu anda sekiranya ingin mengembangkan lagi potensi perniagaan Bisnes Online Shaklee anda..Bimbingan akan diberikan dalam pelbagai aspek seperti maklumat produk..marketing dan sebagainya..


Jadi ..jangan tunggu lama-lama..Daftarlah ahli sekarang dan bersama-sama saya dan yang lain untuk menikmati KEJAYAAN bersama Bisnes Shaklee..InshaaAllah...

Boleh hubungi saya terus untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee dan juga sebarang pertanyaan..



Pengedar Shaklee Anda 


SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com

KLIK DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR AHLI SHAKLEE




KLIK UNTUK BACA JUGA