Bisnes Modal Kecil Tapi Menguntungkan

17:51 0 Comments A+ a-

Alhamdulillah..sekarang ramai yang tercari-cari peluang dan membuat keputusan untuk menambah pendapatan dengan  berbisnes..tak kira bisnes secara online ataupun offline bagi menampung tuntutan kewangan keluarga..Tapi..bila sebut pasal bisnes nie..perkara pertama yang bermain di fikiran adalah modal..betul tak..? saya pun masa mula-mula buat bisnes online nie pun fikir mana nak dapat modal untuk buat bisnes..tapi sebaliknya..Bisnes yang saya join sejak 5 tahun yang lalu..hanya perlukan modal yang kecil tapi pulangannya amat menguntungkan..



Bisnes yang saya maksudkan adalah bisnes online Shaklee..pada yang belum tahu apa itu Shaklee..Shaklee adalah sebuah syarikat yang mengeluar dan menjual produk makanan tambahan (suppliment) untuk kesihatan..juga produk penjagaan wajah dan penjagaan rumah…Semua produk keluaran Shaklee ini dijamin selamat..berkesan dan semulajadi..sesuai untuk pelbagai peringkat umur dari kanak2 hingga warga emas.

Bisnes Shaklee ini juga sangat mudah kerana segala urusan anda boleh settlekan hanya secara online saja..Tak perlu pun nak beratur panjang kat pejabat pos untuk mengepos barang..segalanya hanya dihujung jari..Anda tidak perlu mengeluarkan wang berpuluh-puluh ribu atau beratus-ratus ringgit untuk memulakan bisnes Shaklee..Modal untuk bisnes Shaklee cuma RM75 sahaja..Modal kecil..tapi pulangannya inshaAllah menguntungkan..Yang perlu ada..kesungguhan..rajin..sabar..usaha dan semestinya doa pada Yang Maha Pemberi Rezeki..

Bisnes Shaklee tak perlu risau nak simpan stok..Setiap kali dapat order dari customer..anda hanya perlu log in ke website Shaklee..klik klik buat order..buat bayaran dan Shaklee akan tolong pos bagi pihak anda..terus ke alamat customer..Sedar-sedar barang dah sampai..Untung sangatlah sebab tanpa keluar dari rumah pun boleh bisnes..mudah kan??

Dengan bisnes Shaklee nie..anda bukan saja dapat keuntungan runcit tapi boleh dapat bonus setiap bulan apabila mencapai point tertentu..



Kalau kerja makan gaji bonus akan dapat setahun sekali kan? Tapi dengan bisnes Shaklee nie anda akan dapat tiap-tiap bulan..best tak? Cukup pertengahan bulan..bonus pun akan dimasukkan ke dalam akaun bank! Sedar-sedar duit main bertambah. Tapi ingat..Bisnes Shaklee tiada istilah goyang kaki..duit pun masuk! NO..NO..NO!!

Dengan bisnes Shaklee sudah ramai yang mendapat keuntungan yang berlipat kali ganda daripada modal..Saya sendiri sedang menikmati bonus 4 angka setiap bulan dari bisnes Shaklee..Memang berbaloi..Bisnes Modal Kecil..tapi pulangan menguntungkan..Banyak lagi kelebihan bisnes Shaklee Dan Kenapa Anda Patut Memilih Bisnes Shaklee Sebagai Salah Satu Punca Pendapatan..

Bimbingan Percuma Buat Bisnes Shaklee

Siapa yang nak join saya buat side income? Nak tambah pendapatan? Anda semua sangat-sangat dialukan..Bimbingan dan ilmu yang ada akan saya kongsikan...

Sebelum tu..saya perkenalkan diri saya..Nama saya Salmiah binti Othman..Senior Supervisor dalam Shaklee Malaysia..telah bersama bisnes Shaklee sejak tahun 2013.Pada mulanya hanya ingin menjadi ahli kegunaan sendiri saja..tetapi apabila melihat peluang-peluang yang Shaklee tawarkan kepada ahlinya yang menjalankan bisnes Shaklee ini..saya terus mengambil keputusan untuk join bisnes ini..Mula serius dalam bisnes Shaklee lebih kurang sebulan lebih selepas menjadi ahli dan hingga sekarang masih menjalankan bisnes Shaklee ini secara part-time..


Kenapa Anda Perlu Memilih Saya Sebagai Upline Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee?



1) Kerana saya serius ingin membantu sesiapa saja yang juga serius untuk mengubah tahap kesihatan dan ekonomi keluarga mereka melalui Shaklee.

2) Shaklee telah memberikan saya pendapatan sampingan 4 angka walaupun hanya menjalankan bisnes secara part-time..jadi saya juga mahu orang lain turut merasa dan dapat apa yang saya sudah dapat..terutama anda yang ingin menambah pendapatan ekonomi keluarga..

Jom! bersama-sama dengan saya membina sebuah legasi bisnes yang boleh kita wariskan kepada anak cucu kerana bisnes Shaklee ini bersifat kekal dan semakin berkembang kalau anda betul-betul SERIUS..Bimbingan bisnes daripada saya adalah secara percuma…yang penting anda ada kesungguhan dan tidak mudah berputus asa..BUILT TO LAST!


Jom kita sama-sama untung inshaaAllah berganda-ganda hanya dengan Modal Yang Kecil..Langkah seterusnya..Hubungilah saya untuk daftar ahli shaklee & InshaAllah saya akan membantu ANDA untuk mulakan bisnes Shaklee..


Kalau anda berminat untuk menyertai team saya..
Boleh hubungi saya terus untuk Mendaftar Sebagai 
Ahli Shaklee dan juga sebarang pertanyaan..



SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop

 Email : salmiah80@gmail.com

KLIK DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR AHLI SHAKLEE




KLIK UNTUK BACA JUGA