Pencuci Muka Shaklee : Youth Luminous Gel Oil Cleanser Lain Dari Yang Lain

19:36 0 Comments A+ a-

Pencuci Muka Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser memang lain dari yang lain..Saya sendiri telah mencuba Pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser nie.. Bila pakai..memang rasa gentle dan smooth sangat kat kulit..Takde rasa kasar dan lebih best..tak rasa kering langsung lepas dibilas..Muka saya nie jenis kering..dulu pernah pakai beberapa pencuci muka yang berada di pasaran..lepas cuci..kulit akan rasa tegang dan muka bertambah kering..sebab tu kadang-kadang tak cuci muka langsung dengan pencuci muka..tapi sejak menggunakan Luminous Gel Oil Cleanser nie memang rasa kulit muka lembut selepas di cuci..memang jatuh cinta habis-habisan la..hehe..nak kulit cantek dan awet muda gitu..

                  

Untuk pengetahuan semua..Pencuci Muka Youth Lominous Gel Oil Cleanser nie sesuai untuk semua jenis kulit..untuk kulit kering ke..kulit berminyak ke..kulit normal ke semua boleh pakai…Nak share dengan suami..adik beradik ke..tapi kalau boleh dapatkan la satu set untuk setiap orang..pasti tak menyesal bila dah guna..

Apa yg best tentang Luminous Gel Oil Cleanser ni?

1) Luminous Gel Oil Cleanser ini merupakan pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sebarang unsur sabun dengan PH seimbang dan hampir tidak berbuih ketika digunakan.

2) 100% vegan atau bahasa mudahnya diperbuat dari semata mata tumbuh tumbuhan/botanikal.

3) Mengandungi gabungan vitamin utk kulit dan polifenol serta alga hijau untuk memperhalus kulit dengan lembut, menyuci, dan menyediakan (prepare) kulit anda untuk langkah seterusnya.

Kelebihan Luminous gel oil cleanser?

1) Sesuai untuk semua jenis kulit.
2) Membersih dengan lembut.
3) Menghalus dan melembutkan kulit.
4) Menyegarkan kulit

Bahan-bahan Utama Luminous Gel Oil Cleanser

1) Vital Repair+®,
2) Ekstrak Anggur Muscadine
3) Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

BACA JUGA : RAMUAN SET YOUTH SKINCARE 100% SEMULAJADI, SELAMAT DAN BERKESAN

Pencuci Muka Terbaik Dengan Kuasa Botani

YOUTH™ adalah sebuah revolusi..Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan kulit..samada ianya akibat daripada cara hidup..kerosakan persekitaran mahupun penuaan semulajadi.



Kajian klinikal mendapati bahawa 100% wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari menggunakan YOUTH. Malah, penggunaan berterusan YOUTH telah membantu 2/3 wanita mengubah kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Review Youth Shaklee Skincare

Di bawah adalah antara review yang diperolehi oleh pengguna Youth skincare.

1) Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
2) Untuk Masalah Jerawat di Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
3) Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
4) Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
5) Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
6) Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.


Jom lihat testimoni mereka yang berpuas hati dengan Youth Skincare







Untuk dapatkan kesan yang optimum..gunakanlah Set Lengkap Youth Skincare ini. !!!!



 Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..
atau Vitamin-Vitamin Shaklee..

Boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda 


SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com

ORDER SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE KLIK DIBAWAH



ORDER VITAMIN SHAKLEE KLIK 






 KLIK UNTUK BACA JUGA