Jerawat Teruk Hilang Dengan Set Cantik Shaklee

19:01 0 Comments A+ a-

Wanita dan kecantikan bagai isi dengan kuku..memang tak dapat dipisahkan..betul tak..? tapi..jangan terlalu ghairah mencuba pelbagai jenis produk kecantikan diluar sana kerana ramai yang tidak sedar atau mungkin sedar tapi buat tak endah akan kesan sampingan sesuatu produk yang diguna.

Dengan lambakan produk di pasaran dengan pelbagai janji manis pengeluar mereka kadang terlupa untuk ambil tahu akan keselamatan produk untuk jangkamasa panjang terhadap badan mereka.

Kita sebagai pengguna perlu bijak memilih dan usaha mencari maklumat bukan bergantung atau percaya sepenuhnya kepada pengusaha atau pengeluar produk.

Kita yang akan menangung akibat sama ada baik atau buruk produk tu nanti. Kalau baik alhamdulillah, kalau sebaliknya meranalah kita sendiri.

Cakap banyak tak guna..saya nak kongsikan satu testimoni pengguna suplemen shaklee untuk mengatasi masalah jerawat yang teruk.


TESTIMONI : FARAH WAHIDA

[MASALAH KULIT MUKA YANG BERJERAWAT SELESAI DENGAN SET CANTIK SHAKLEE]

Assalammualaikum. Nama Saya Farah Wahida. Berumur 23 tahun. Saya berasal dari Marang, Terengganu. Tapi menetap di Kemaman, Terengganu.

Masalah saya sebelum dipertemukan dengan Shaklee adalah masalah muka berjerawat, berminyak dan berparut yang sangat teruk. Saya ada masalah ini sejak darjah 6. Saya banyak pakai produk untuk rawat kulit muka saya, tapi semua tak menjadi dan ia makin teruk. Sehingga saya rasa sangat tertekan dan tak mahu merawat lagi.

Saya dipertemukan dengan Shaklee oleh upline saya pada Disember 2016 ketika saya berumur 21 tahun. Dimana beliau beri cadangan kepada saya untuk menggunakan produk ini iaitu GLA Complex, ESP , Vitamin C dan Nutriwhite untuk menstabilkan hormon dan membaiki sel kulit muka saya.

Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T dalam masa 4 bulan saya dapat perubahan yang ketara.

Kulit tak berminyak, jerawat tak naik dah. Parut dah berkurang. Syukur sangat. Kesan yang sangat-sangat saya tak jangka.

Terima kasih saya ucapkan kepada upline saya dan Team shaklee yang banyak membantu saya. Shaklee Produk No.1 dalam hidup saya.

Beliau akhirnya bertemu dengan produk yang betul-betul selamat dan berkesan serta semulajadi, iaitu Shaklee. Alhamdulillah setelah mencuba pelbagai jenis produk lain di pasaran.

Jika korang ada masalah jerawat teruk..saya memang syorkan set cantik shaklee ni. Dah banyak sangat testimoni..malah dah dibuktikan berkesan dan selamat melalui sains.

Ada kajian dan ujian klinikal..korang boleh search landmark study untuk info lebih detail.

Kena berhati-hati ye memilih Produk skincare di luar sana..terutama Set Penjagaan untuk kulit muka..Bahan-bahan kimia yang ada dalam sesuatu produk..jika digunakan dalam tempoh yang lama akan menyebabkan masalah kulit yang lebih teruk.

Klik Youth Skincare untuk info dan testimoni best tentang Skincare Terbaru Youth Skin Care By Shaklee.. Juga DISINI

 Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..
atau Vitamin-Vitamin Shaklee..

Boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda 


SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com

ORDER SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE KLIK DIBAWAH


ORDER VITAMIN SHAKLEE KLIK 




 KLIK UNTUK BACA JUGA